...Και συ, δάκρυ μου, που κυλάς μες στο νωπό μαντήλι, γινε σταλαματιά λαδιού στης πίστης το καντήλι,
γίνε δροσιά, γίνε βροχή, μη μαραθεί η ελπίδα, κι ας ξεραθείς στα μάτια μου σαν φτάσω στην πατρίδα..

Tuesday, April 1, 2008

Αν ήμασταν Εβραίοι.....

Αν ήμασταν Εβραίοι αλλιώς θα αντιδρούσαμε σε όλα αυτά που μας συμβαίνουν. Μας γελοιοποιούν οι Σκοπιανοί και η αντίδραση μας είναι από χλιαρή ως αυτοσαρκαστική. Καλά μας κάνουν τελικά, γιατί τους αφήνουμε να μας τα κάνουν.

Αν ήμασταν Εβραίοι, θα αντιδρούσαμε τόσο έντονα για τον αγκυλωτό σταυρό στην σημαία μας που θα έτρεχαν όλοι να μας συμπαρασταθούν, κι ας είχαμε και άδικο.




Αν ήμασταν Εβραίοι, θα φωνάζαμε τόσο δυνατά για την φωτογραφία του πρωθυπουργού μας που θα αναγκαζόντουσαν όλα τα κράτη να διαμαρτυρηθούν για χάρη μας και ούτε που θα τολμούσαν να πατήσουν στην σύνοδο του ΝΑΤΟ οι Σκοπιανοί.






Αν ήμασταν Εβραίο
ι, την φωτογραφία που δείχνει τους Σκοπιανούς να υποδέχονται τους Γερμανούς με άνθη και την φωτογραφία του Χίτλερ στο κέντρο και με την «δική μας» Μακεδονία στον χάρτη τους, θα την είχαμε κάνει πρωτοσέλιδο σε όλες τις εφημερίδες του κόσμου, και θα ήταν η πρώτη είδηση σε όλα τα κανάλια παντού, και θα στελνόταν με e-mail στα σπίτια όλων των Εβραίων σε όλον τον κόσμο και θα γινόταν αυτή η φωτογραφία η επιτύμβια στήλη του κράτους τους γιατί μέσα σε λίγες μέρες θα είχε διαλυθεί όχι μόνο σαν κράτος αλλά και σαν εθνικότητα.

Αν ήμασταν Εβραίοι, δεν θα δεχόμασταν να αλλάξουμε μόνοι μας την ιστορία μας, αλλά θα επιβάλλαμε την ιστορία μας στον υπόλοιπο κόσμο. Και δεν θα αφήναμε κανέναν να ξεχάσει την γενοκτονία μας.

ΑΛΛΑ.... δεν είμαστε Εβραίοι...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ!!!

ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ.

ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ!!!

No comments: